Erdhi nga Dragobili dhe hodhi mbeturina në Sllapuzhan, dënohet me 200€ gjobë

Është dënuar me gjobë 200 euro, një qytetar i cili ka hedhur mbeturina në hapësira publike në Sllapuzhan.

Kështu ka bërë të ditur kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, i cili ka thënë se asnjë tolerim nuk do të ketë për ndotësit e ambientit.

Muharremaj gjithashtu i ka falenderuar inspektorët për punën dhe angazhimin në teren, e poashtu edhe qytetarët për bashkëpunimin.

LEXO EDHE:  7 rastet e sotme me COVID-19: 5 në Suharekë, 1 në Mushtisht dhe 1 në Gelancë
© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.