Donacion për Spitalin e Vushtrrisë nga Fondacioni Golden Eagle

Kampanja e fondacionit Golden Eagle vazhdon me dhurimin e donacioneve për punëtorët shëndetësor.

Kësaj radhe ishte spitali rajonal i Vushtrrisë ai që përfitoi nga ky fondacion.

Përmes këtij donacioni, punëtorëve shëndetësor të spitalit rajonal të Vushtrrisë iu dhuruan pakot me pajisje mbrojtëse ku pako përmbanë 820: maska mbrojtëse, maska plastike, rroba antibakteriale dezinfektues’ si dhe 600 njesi lengje frutash Relax 100%.

Fondacioni Golden Eagle permes kampanjës për tu dal në ndihmë punëtorëve shëndetësor në luftën kundër pandemisë COVID-19, do ofroj donacione për të gjitha spitalet regjionale të Kosovës ku deri më tani përfitues të këtyre donacioneve janë: Spitali Rajonal i Pejes, Gjakovës, Gjilanit dhe Vushtrrisë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.