Donacion për spitalin e Ferizajit nga fondacioni Golden Eagle

Tani pothuajse çdo spital rajonal i Kosovës ka përfituar donacione nga Fondacioni Golden Eagle si ndihmë në luftën kundër pandemisë COVID-19.

Stafi mjekësor i spital të Ferizajit sot ka pranuar pajisje mbrojtëse për punëtoret shëndetësor.

Punëtorëve shëndetësor të spitalit të Ferizajit, përmes këtij donacioni iu dhuruan pakot me pajisje mbrojtëse.

Pako përmbanë 820: maska mbrojtëse, maska plastike, rroba antibakteriale dezinfektues’ si dhe 600 njesi lëngje frutash Relax 100%.

Fondacioni Golden Eagle, diteve ne vijim do vazhdoj te shperndaj donacione edhe ne spitalet e tjera të mbetura në Kosovë.

Egzon Sadikaj nga Sopija është diagnostifikuar me kancer dhe ka nevojë për ndihmën tuaj

Të nderuar njerëz të vullnetit të mirë, i riu Egzon Sadikaj nga fshati Sopijë e Suharekës është diagnostifikuar me kancer. Shërimi i tij kërkon trajtim jashtë shtetit të Kosovës.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.