Në bashkëpunim me “Jetimat e Ballkanit” do të ndërtohen edhe 30 shtëpi të reja në Suharekë

Kryetari i komunës, Bali Muharremaj, ka bërë të ditur se në Komunën e Suharekës do të ndërtohen 30 shtëpi në bashkëpunim me Shoqatën  “Jetimat e Ballkanit” dhe donatorët e saj.

Muharremaj në një postim në facebook ka bërë të ditur se bashkpunimi me Shoqatën “Jetimat e Ballkanit”dhe donatorët e saj ka filluar që të realizohet, e fal këtij bashkëpunimi në Komunën e Suharekës do të ndërtohen 30 shtëpi.

Postimi i plotë i Kryetarit Bali Muharremaj

Gëzim Aliaj nga Maqiteva do të bëhet me shtëpi të re.

Kjo po realizohet si rezultat i Memorandumit të Bashkëpunimit të nënshkruar më herët me Shoqatën “Jetimat e Ballkanit” dhe donatorët e saj.

30 shtëpi do të ndërtohen fal këtij bashkëpunimi.

Bali Muharremaj

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.