DKA-Suharekë hap konkurs për një punëtor/e teknik ndihmës në SHMT “Skënder Luarasi”

DKA-Suharekë hap konkurs për një punëtor/e teknik ndihmës në SHMT “Skënder Luarasi”
Taulant Krasniqi

16.07.2021 / Suhareka

Drejtoria e Arsimit në Suharekë ka shpallur konkurs pune për një puntorë teknik/e ndihmës.

DKA-Suharekë ka shpallë konkurs pune për një punëtor/e teknik ndihmëse në SHMT “Skënder Luarasi” në Suharekë.

Kualifikimi: Shkolla e Mesme; Paga mujore: Koeficienti 4 (katër); Kohëzgjatja e kontratës: Me kohë të pacaktuar; Periudha provuese: Gjashtë (6) muaj.

Detyrat dhe përgjegjësitë për punëtor/e teknik ndihmës:
• Përgjigjet për pastrimin e gjithë hapësirave të shkollës, pajisjeve të shkollës dhe objekteve përcjellëse,
• Përgjigjet për pastrimin dhe mirëmbajtjen e oborrit të shkollës në aspektin e mbajtjes së ambientit dhe kultivimin e gjelbërimit,
• Me punën dhe angazhimin e vet të krijojë një ambient të pastër, të kulturuar dhe të përshtatshëm për zhvillimin normal të procesit mësimor,
• Kryen edhe detyra të tjera të cilat ia cakton drejtori, zv. drejtori ose zyrtari administrativ.

LEXO EDHE:  DKA-Suharekë shpall rezultatet përfundimtare për drejtor në tre shkolla

Konkursi për këtë pozitë është i hapur 15 ditë nga data 16.08.2021 deri më 30.08.2021.

Konkurs-punetor-teknik-ndihmes

LAMI Palace – Bëhuni pjesë e ambientit mbretëror duke shijuar çdo detaj!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të...

Lexo më shumë

Të fundit