Dalin rezultatet përfundimtare të konkursit për 6 mësimdhënës/e, 4 edukatore dhe 1 teknik-ndihmës

Drejtoria e Arsimit në Suharekë më 8 dhjetor ka shpallur konkurs pune për 6 mësimdhënës/e, 4 edukatore dhe një puntor/e teknik-ndihmës/e.

Të premtën DKA në Suharekë pas testit me shkrim dhe atij me gojë ka publikuar listën përfundimtare të kandidatëve.

Në njoftimin e DKA-së thuhet se kandidati i cili ka më së shumti pikë pranohet, përcjellë SuharekaOnline.

Më poshtë mund t’i lexoni emrat e kandidatëve dhe pikët e fituara nga testi me shkrim dhe ai me gojë.

RAPORTO