Dalin rezultatet e konkursit për mjek dhe infermier në QKMF

Më 23 qershor Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Komunën e Suharekës  në kuadër të nevojave të QKMF-së ka shpallur konkurs edhe për 1 mjek/e.

Sipas konkursit të shpalluar nga kjo drejtori kandidati/ja që pranohet fillimisht do të ketë kontratë pune për periudhën 6 mujore me mundësi vazhdimi.

Ndërsa sot kjo drejtori ka publikuar edhe rezultatet ku në pozitën e Doktorit të Mjekësisë në QKMF është pranuar Dr.Daradan Bajraktari ndërsa për pozitën Teknik Medicinal(infermier) është pranuar Liridona Balaj.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.