COVID-19, Komuna e Suharekës hap procedurat tenderuese për dekorimin e qytetit për festat e fundvitit

Numri i rasteve të shumta me COVID-19 të identifikuara javën e fundit ka detyruar institucionet shtetërore që të ndërmarrin një sërë masash që ka ndalimi i tubimeve e deri tek mbyllja e disa lokaleve.

Se masat nuk po respektohen nga ana e qyetarëve e dëshmojnë edhe raportet 24 orëshe të policisë së Kosovës ku vazhdimisht po shqiptohen gjoba.

Duke marr parasysh vendet e rajonit ku shumica prej tyre janë duke shkuar drejt mbylljes totale, një situatë hiç më e këndëshme e pret edhe vendin tonë.

Megjithatë kjo nuk e ka penguar Komunën e Suharekës që në këtë gjendje të hap procedurat tenderuese për dekorimin e qytetit për festat e fundvitit.

Në bazë të buxhetit për vitin 2020 Komuna e Suharekës ka parashikuar që vlera investive për dekorimin e qytetit për këtë fundvit të jetë 5000 €.

Egzon Sadikaj nga Sopija është diagnostifikuar me kancer dhe ka nevojë për ndihmën tuaj

Të nderuar njerëz të vullnetit të mirë, i riu Egzon Sadikaj nga fshati Sopijë e Suharekës është diagnostifikuar me kancer. Shërimi i tij kërkon trajtim jashtë shtetit të Kosovës.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.