Bali Muharremaj: Paqe dhe humanizëm mes njerëzve në keto ditë feste

 
Kryetari i komunës së Suharekës Bali Muharremaj sot vizitojë Bashkësinë Islame në Suharekë në shënim të Festës së Fitër Bajramit.

Ku kryetari pati një mesazh për të gjithë qytetarët për tolerancë,paqe dhe humanizëm mes njerëzve.

“ Mesazhi më i mirë u dha për tolerancë, paqe dhe humanizëm mes njerëzve, duke treguar vullnetin që të gjithë së bashku ta promovojmë atë”. Shkroi Bali Muharremaj ne rrjetin e tij social facebook.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.