As në maj nuk ndalen vjedhjet në Suharekë, për një muaj ndodhën 12 të tilla

As në maj nuk ndalen vjedhjet në Suharekë, për një muaj ndodhën 12 të tilla
Çlirim Gashi

04.06.2021 / Suhareka

Mbetet ende shqetësuese fakti se vazhdon të ketë rritje numri i vjedhjeve që ndodhin në Suharekë si dhe në gjithë vendin.

Në çdo takim të sigurisë lokale që mbahet me nënkryetaren e Komunës së Suharekës, përfaqësuesve të KFOR-it dhe Policisë së Kosovës çdo herë është prezent numri i vjedhjeve, ku vetëm dy javët e fundit të muajit maj ndodhën 6 vjedhje.

Vjedhje të tilla e të shumta të cilat kanë ndodhur kohëve të fundit kanë bërë që Policia e Kosovës të rris masat për parandalimin e këtyre veprave.

SuharekaOnline ka grumbulluar statistikat e vjedhjeve të cilat kanë ndodhur gjatë muajit maj të këtij viti.

Sipas këtyre statistikave bëhet e ditur se gjatë muajit maj në Suharekë kanë ndodhur 12 vjedhje.

LEXO EDHE:  Policia e Kosovës dënon mbi 30 qytetarë për mosrespektim të masave anti-COVID

Gjatë dy javëve të para të majit ndodhën 6 vjedhjeve, si dhe në dy javët e fundit të po të njëjtit muaj ndodhën 6 vjedhje.

Muaji MajNr. i vjedhjeve në Komunën e Suharekës
2 javët e para të majit6
2 javët e fundit të majit6
TOTAL12
RAPORTO