Arrestohet një qytetar në Suharekë për kanosje dhe mbajtje në pronësi të armës

29.07.2021

Policia ne Suharekë, ka filluar hetimet intensive lidhur me rastin e raportuar Kanosje te ndodhur me 28.07.2021,ku i dyshuari G D i datëlindjes 1978, ka poseduar armë zjarri. I njëjti është arrestuar nga policia dhe vullnetarisht ka dorëzuar një armë ( me gas) te llojit Walther P88 Compakt me numër serik: Z074424933 dhe një karikator. […]

Arrestohet një qytetar në Suharekë për kanosje dhe mbajtje në pronësi të armës Foto: Ilustrim

Policia ne Suharekë, ka filluar hetimet intensive lidhur me rastin e raportuar Kanosje te ndodhur me 28.07.2021,ku i dyshuari G D i datëlindjes 1978, ka poseduar armë zjarri.

I njëjti është arrestuar nga policia dhe vullnetarisht ka dorëzuar një armë ( me gas) te llojit Walther P88 Compakt me numër serik: Z074424933 dhe një karikator.

Policia në Suharekë të gjitha veprimet e ndërmarrura lidhur me këtë rast dhe ka qenë të koordinuar me prokurorin e shtetit për krime të rënda ku rasti cilësohet si Kanosje me armë dhe Mbajtje në pronësi posedim i paautorizuar i armës dhe municionit.

I dyshuari G D është intervistuar dhe pas intervistimit me urdhër të prokurorit kujdestar për krime të rënda është liruar ndërsa rasti shkon në procedurë të rregullt.