[ALBUM] Fotografi të rralla të Suharekës në vitin 1999

Me rastin e çlirimit të Suharekës në qershor të vitit 1999 dhe hyrjen e trupave të KFOR-it në Kosovë, SuharekaOnline ka siguruar fotografi të atij viti.

Fotografitë kryesisht janë shkrepur në vendet ku është vendosur KFOR-i, në objektin e “Damper”it, AgroKosovës dhe në pjesë të qytetit.

RAPORTO