Aksident në autostradën “Ibrahim Rugova” në aksin rrugor Suharekë-Vërmicë, një i lënduar

15.07.2021

Sot, rreth orës 15:25 në autostradën “Ibrahim Rugova” në aksin Suharekë-Vermicë ka ndodhur aksident trafiku në mes të dy veturave. Si pasojë një person ka marr lëndime trupore. Zyra për informim e Policisë së Kosovës ka bërë të ditur se njësitë e emergjencës i kanë dhënë ndihmën e parë dhe e kanë marrë me emergjencë […]

Aksident në autostradën “Ibrahim Rugova” në aksin rrugor Suharekë-Vërmicë, një i lënduar Foto: Ilustrim

Sot, rreth orës 15:25 në autostradën “Ibrahim Rugova” në aksin Suharekë-Vermicë ka ndodhur aksident trafiku në mes të dy veturave.

Si pasojë një person ka marr lëndime trupore.

Zyra për informim e Policisë së Kosovës ka bërë të ditur se njësitë e emergjencës i kanë dhënë ndihmën e parë dhe e kanë marrë me emergjencë personin e lënduar dhe se njësitet policore në vendin e ngjarjes i kanë ndërmarrë të gjitha veprimet e duhura policore që ndërlidhen me aksidentin.