7 raste me COVID-19 në Suharekë, prin Tërrnja me 2 raste

7 raste me COVID-19 në Suharekë, prin Tërrnja me 2 raste

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë ka njoftuar se brenda 24 orëve të fundit janë regjitruar 453 raste të reja me COVID-19.

IKSHPK-ja bënë të ditur se në Komunën e Suharekës janë regjistruar 7 raste të reja me COVID-19, transmeton SuharekaOnline.

Vendbanimet e rasteve të sotme janë: Gelancë (1) Mushtisht (1) Studençan (1) Suharekë (2) dhe Tërnje (2)

RAPORTO