7 Marsi, profesorët e SHMP “Abdyl Ramaj” vizituan familjen e profesorit të ndjerë Isuf Zenelaj

7 Marsi, profesorët e SHMP “Abdyl Ramaj” vizituan familjen e profesorit të ndjerë Isuf Zenelaj

Me rastin e 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, profesorët e Shkollës së Mesme Profesionale “Abdyl Ramaj”, vizituan familjen e profesorit të ndjerë Isuf Zenelaj.

Në shenjë nderimi dhe vlerësimi për kontributin e tij dhënë në arsim gjatë të gjitha periudhave, kolegët vizituan familjen e profesorit të ndjerë dhe vlerësun kontributin e tij në arsim.

Nga kolektivi i shkollës, vlerësuan lartë personalitetin e tij, si person me vlera të larta njerëzore, morale e intelektuale dhe humbja e tij është humbje për shkollen, nxënësit, familjen dhe të gjithë ata që e njohën.

RAPORTO