67 raste aktive me COVID-19 në Suharekë, 3,339 në tërë Kosovën

Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Institutin Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë (IKSHPK) ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë konfirmuar 585 raste pozitive me COVID-19, ndërsa nuk është regjistruar asnjë viktimë nga ky virus.

15.01.2022 / Suhareka

67 raste aktive me COVID-19 në Suharekë, 3,339 në tërë Kosovën
Foto: Ilustrim

Brenda 24 ore janë regjistruar 6 raste pozitive me COVID-19 në Komunën e Suharekës.

Vendbanimet e rasteve pozitive me COVID-19 janë: Prishtinë  262, Mitrovicë  45, Gjakovë  36, Vushtrri  30, Pejë  28, Prizren  21, Podujevë  19, Obiliq  19, Gjilan  18, Ferizaj  17, Fushë Kosovë  14, Viti  12, Klinë  10, Lipjan  10, Skenderaj  8, Suharekë  6, Gllogoc  5, Rahovec  5, Istog  4, Malishevë  3, Junik  3, Novobërdë  2, Kaçanik  2, Kllokot  2, Deçan  2, Graçanicë  1, Kamenicë  1.


Po ashtu, janë shëruar 57 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 158.372.

Të shëruarit nga COVID-19 janë nga këto komuna: Prishtinë  46, Malishevë  5, Podujevë  1, Prizren  1, Gllogoc  1, Suharekë  1, Ferizaj  1, Fushë Kosovë  1.

Kurse numri i rasteve aktive është 3,339, prej tyre 67 raste aktive në Komunën e Suharekës.

Me 67 raste aktive me COVID-19, Suhareka renditet e 12-ta në nivel komunash, ndërsa tabelën e kryesojnë komuna e Prishtinës, Mitrovicës dhe Prizrenit.

Numri total i rasteve pozitive është 164,705 raste nga 1,462,644 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 2,994 raste të vdekjes.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *