50 raste aktive me COVID-19 në Suharekë, mbi 2000 në tërë Kosovën

Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Institutin Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë (IKSHPK) ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë konfirmuar 356 raste pozitive me COVID-19, ndërsa nuk është regjistruar asnjë viktimë nga ky virus.

12.01.2022 / Suhareka

50 raste aktive me COVID-19 në Suharekë, mbi 2000 në tërë Kosovën
Foto: Ilustrim

Brenda 24 ore janë regjistruar 7 raste pozitive me COVID-19 në Komunën e Suharekës.

Vendbanimet e rasteve pozitive me COVID-19 janë: Prishtinë  176, Fushë Kosovë  30, Ferizaj  22, Vushtrri  19, Podujevë  13, Viti  12, Pejë  11, Gjakovë  11, Mitrovicë  7, Suharekë  7, Lipjan  5, Obiliq  5, Malishevë  5, Skenderaj  4, Klinë  4, Shtime  4, Gjilan  3, Shtërpcë  3, Kaçanik  3, Kamenicë  2, Prizren  2, Rahovec  1, Hani i Elezit  1, Istog 1, Junik  1, Deçan  1, Mamushë  1, Kllokot  1, Gllogoc  1.


Po ashtu, janë shëruar 53 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 158.195.

Të shëruarit nga COVID-19 janë nga këto komuna: Mitrovicë  19, Prishtinë  13, Gjilan  5, Viti  4, Vushtrri  3, Kamenicë  3, Lipjan  3, Fushë Kosovë  2, Graçanicë  1.

Kurse numri i rasteve aktive është 2,083, prej tyre 50 raste aktive në Komunën e Suharekës.

Me 50 raste aktive me COVID-19, Suhareka renditet e 12-ta në nivel komunash, ndërsa tabelën e kryesojnë komuna e Prishtinës, Ferizajt dhe Prizrenit.

Numri total i rasteve pozitive është 163,269 raste nga 1,443,814 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 2,991 raste të vdekjes.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *