427 raste aktive me COVID-19 në Kosovë, 12 prej tyre në Suharekë

Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Institutin Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë (IKSHPK) ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë konfirmuar 16 raste pozitive me COVID-19, ndërsa është regjistruar një viktimë nga ky virus.

13.11.2021 / Suhareka

427 raste aktive me COVID-19 në Kosovë, 12 prej tyre në Suharekë
Foto: Ilustrim

Brenda 24 ore nuk është regjistruar asnjë rast pozitiv dhe i vdekjes nga COVID-19 në Komunën e Suharekës.

Vendbanimet e rasteve pozitive me COVID-19 janë: Gjilan  2, Prishtinë  2, Graçanicë  2, Novobërdë  2, Skenderaj  1, Malishevë  1, Vushtrri  1, Viti  1, Pejë  1, Mitrovicë  1, Fushë Kosovë  1, Podujevë  1.


Po ashtu, janë shëruar 17 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 157.521.

Të shëruarit nga COVID-19 janë nga këto komuna: Prishtinë  7, Deçan  2, Gjilan  2, Pejë  2, Kamenicë  2, Vushtrri  1, Graçanicë  1.

Kurse numri i rasteve aktive është 427, prej tyre 12 raste aktive në Komunën e Suharekës.

Numri total i rasteve pozitive është 160,927 raste nga 1,289,384 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 2,979 raste të vdekjes.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *