4 të shëruar nga COVID-19 në Suharekë, 119 në tërë Kosovën

4 të shëruar nga COVID-19 në Suharekë, 119 në tërë Kosovën
Çlirim Gashi

15.06.2021 / Suhareka

Ministria e Shëndetësisë (MSh) së bashku me Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë konfirmuar 12 raste pozitive me COVID-19.

Brenda 24 orëve nuk është raportuar asnjë rast i vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv.

Gjithashtu, në Kosovë janë shëruar edhe 119 pacientë me COVID-19, ku katër prej të shëruarve janë nga Komuna e Suharekës.

Të shëruarit nga COVID-19 janë nga këto komuna: Prishtinë (26), Mitrovicë (10), Prizren (10), Ferizaj (8), Gjilan (7), Podujevë (6), Rahovec (6), Vushtrri (5), Gjakovë (4), Lipjan (4), Fushë Kosovë (4), Gllogoc (4), Suharekë (4), Viti (4), Obiliq (3), Pejë (3), Dragash (2), Shtime (2), Kamenicë (2), Deçan (2), Skenderaj (1), Malishevë (1), Klinë (1).

LEXO EDHE:  Nga e diela për të hyrë në Gjermani ju duhet test

Rastet pozitive janë nga komunat: Istog (3), Prizren (2), Skenderaj (2), Lipjan (2), Prishtinë (1), Gjilan (1), Suharekë (1).

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit