‘Xhebrailat’ thirrje fansave të KB Yllit për ndeshjen kundër Rahovecit

Xhebrailat ju bëjnë thirrje fansave të KB Golden Eagle Ylli që të jenë nesër mbrëma në Palestrën Sportive “13 Qershori” në Suharekë.

Nuk ka kohë për dëshpërim, nuk ka kohë për dorëzim.

Tpremten zhvillojmë përsëri lojë kundër KB Rahovecit dhe përsëri në Suharekë, siç e dini kjo ndeshje është jetike, prandaj ju ftojmë masovikisht i madh e i vogël në përkrahje të lojtarëve.

Xhebrailat mblidhen tek fusha e basketit (shkolla 7 marsi) prej orës 18:00, ku prej aty vazhdojmë drejt palestrës.

Data: E Premte, 26/04/2019
Ekipet: Ylli – Rahoveci
Vendi: Palestra Sportive “13 Qershori” – Suharekë

Unë besoj tek YLLI ❤️

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.