‘Unë jam budalla’ – Mitrović reagon ndaj humbjes së penalltisë

18.11.2018

Aleksandër Mitrovic ka pranuar sikletin e tij pas humbjes së penalltisë të tij për Serbinë kundër Malit të Zi. Ndeshja në Beograd ishte duke shkuar në mënyrë të përsosur për Mitrovćin kur dyfishoi kryesimin e Serbisë vetëm dy minuta pas hapjes të Adem Ljajiç. Futbollisti i Fulhamit më pas kishte mundësinë që të shënonte tre […]

‘Unë jam budalla’ – Mitrović reagon ndaj humbjes së penalltisë Foto: Ilustrim

Aleksandër Mitrovic ka pranuar sikletin e tij pas humbjes së penalltisë të tij për Serbinë kundër Malit të Zi.

Ndeshja në Beograd ishte duke shkuar në mënyrë të përsosur për Mitrovćin kur dyfishoi kryesimin e Serbisë vetëm dy minuta pas hapjes të Adem Ljajiç.

Futbollisti i Fulhamit më pas kishte mundësinë që të shënonte tre pikë nga pika e penalltisë përpara gjysmës së kohës. 24-vjeçari e kishte vetëm portierin përpara, por penalltia e tij në stilin e Panenka shkoi mbi traversën.

“Nuk e kam idenë pse e kam bërë këtë, unë isha duke e shikuar Depay dje dhe vendosa në momentin e fundit. Unë jam budalla … “Mitrovic u citua nga zona të përziera nga mediat serbe.