Të enjten ndeshja Arbëria – Ballkani, i besohet këtij gjyqtari

09.03.2021

Federata e Futbollit të Kosovës ka publikuar gjyqtarët e xhiros së 24-të në Superligë. Ndeshja e ardhshme e klubit suharekas në këtë xhiro është ajo ndaj Arbërisë. Kjo ndeshje zhvillohet të enjten duke filluar nga ora 13:00 në stadiumin “Zahir Pajaziti” në Podujevë. Ndeshja do të gjykohet nga Genc Nuza, i cili do të asistohet […]

Të enjten ndeshja Arbëria – Ballkani, i besohet këtij gjyqtari Foto: Ilustrim

Federata e Futbollit të Kosovës ka publikuar gjyqtarët e xhiros së 24-të në Superligë.

Ndeshja e ardhshme e klubit suharekas në këtë xhiro është ajo ndaj Arbërisë.

Kjo ndeshje zhvillohet të enjten duke filluar nga ora 13:00 në stadiumin “Zahir Pajaziti” në Podujevë.

Ndeshja do të gjykohet nga Genc Nuza, i cili do të asistohet nga Fatlum Berisha, Lumturie Muhadri dhe Ilir Mehmeti.

Ndërsa vëzhgues i gjyqtarëve do të jetë Nazmi Raci dhe delegat Agim Hasani.