Të dielën ndeshja Feronikeli-Ballkani, i besohet këtij gjyqtari

Të dielën ndeshja Feronikeli-Ballkani, i besohet këtij gjyqtari
Çlirim Gashi

16.04.2021 / Sport

Janë publikuar gjyqtarët e javës së 29-të në Superligën e Kosovës.

Kryendeshjen e javës, Feronikeli-Ballkani, pritet ta drejtojë treshja: Besfort Kasumi, Fatlum Jashari dhe Gzim Mehmeti, ndërsa gjyqtar i katërt do të jetë Erdall Zasella.

Ndërsa vëzhgues i gjyqtarëve do të jetë Vehbi Brahimi dhe delegat Ali Ajeti.

Ndeshja Feronikeli-Ballkani do të zhvillohet të dielën më 18 prill, duke filluar nga ora 15:00 në stadiumin e “Rexhep Rexhepi” në Gllogoc.

Më poshtë, lista e plotë e gjyqtarëve të deleguar të javës së 29-të.

RAPORTO