Të dielën derbi Ballkani – Prishtina, i besohet këtij gjyqtari

Janë publikuar gjyqtarët e javës së 27-të në Superligën e Kosovës, takime këto që zhvillohen në fundjavë.

Kryendeshjen e javës, Ballkani – Prishtina, pritet ta drejtojë treshja: Shpëtim Murtezi, Elvis Bicaj dhe Fatlum Jashari, ndërsa gjyqtar i katërt do të jetë Selim Isufi.

Ndërsa vëzhgues i gjyqtarëve do të jetë Idriz Kelmendi dhe delegat Senad Hamziq.

Ndeshja Ballkani – Prishtina do të zhvillohet të dielën më 4 prill, duke filluar nga ora 15:00 në stadiumin e qytetit në Suharekë.

Më poshtë, lista e plotë e gjyqtarëve të deleguar të javës së 27-të.

RAPORTO