Suarez: Nuk jam i lumtur te Barcelona

07.12.2018

24-vjeçari shënoi dy herë në fillimin e tij të dytë të sezonit, ndërsa pala katalane përparoi në Copa del Rey por ai dëshiron që situata e tij të ndryshojë. Denis Suarez ka pranuar se ai nuk është i lumtur në Barcelonë në mes të mungesës së minutazhës këtë sezon. Chelsea dhe Napoli janë lidhur me lëvizjet e […]

Suarez: Nuk jam i lumtur te Barcelona Foto: Ilustrim

24-vjeçari shënoi dy herë në fillimin e tij të dytë të sezonit, ndërsa pala katalane përparoi në Copa del Rey por ai dëshiron që situata e tij të ndryshojë. Denis Suarez ka pranuar se ai nuk është i lumtur në Barcelonë në mes të mungesës së minutazhës këtë sezon.

Chelsea dhe Napoli janë lidhur me lëvizjet e janarit për 24-vjeçarin, kontrata e të cilit përfundon në vitin 2020 dhe ai ka bërë të qartë se gjendja e tij në Camp Nou duhet të ndryshojë së shpejti nëse do të qëndrojë.

“Trajneri tha se loja e Lenoesë ishte një provë për ata që nuk luajnë rregullisht, kështu që ne do të shohim të shtunën nëse kam kaluar”, tha Suarez.

“Unë punoj për të luajtur, nëse nuk luaj, do të shohim. Nuk jam i lumtur, sepse nuk luaj dhe është ajo që dua, të luaj”.