Sot FFK zgjedh më të mirët për vitin 2021

Federata e Futbollit e Kosovës do të mbajë sot manifestimin tradicional “Laureatët e Vitit”.

22.12.2021 / Sport

Sot FFK zgjedh më të mirët për vitin 2021
Foto: Ilustrim

Në këtë manifestim do të nderohen me çmime më të mirët e vitit 2021 në futbollin e Kosovës.

Edhe sivjet ceremonia e më të mirëve do të mbahet pa mysafirë, por vetëm me praninë e laureatëve, për shkak të masave në fuqi për mbrojtje nga COVID-19.


Ky manifestim mbahet në objektin e Klan Kosovës dhe do të transmetohet drejtpërdrejt në orën 17:00.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *