Çlirim Gashi
31.03.2019, 9:50

Sot Ballkani pret Prishtinën në stadiumin e qytetit

Sot, klubi i qytetit, FC Ballkani përballet me FC Prishtinën, ku do të zhvillohet ndeshja në kuadër të Ipko Superliga e Kosovës java e 24.

Ndeshja futbollistike do të zhvillohet sot më 31 mars 2019, në mes të FC Ballkanit dhe FC Prishtinës, e cila zhvillohet në ora 14:00, tek stadiumi i qytetit në Suharekë.

Kjo ndeshje do të jetë ndeshje e organizuar në kuadër të Ipko Superliga e Kosovës të javës 24-të.

Çmimi i biletave është 2 Euro për person kurse, biletat për femra dhe nxënës janë falas.

Data: Të Dielën 31.03.2019
Ora: 14:00
Ekipet: FC Ballkani vs. FC Prishtina
Vendi: Stadiumi i qytetit
Qyteti: Suharekë