Solskjaer: Man Utd është klubi perfekt për Martial

31.01.2019

Trajneri i përkohshëm i Manchester United Ole Gunnar Solskjaer thotë se Old Trafford është vendi ideal për të që të vazhdojë zhvillimin e tij. “Anthony është një nga ata lojtarë të talentuar natyrisht që çdo trajner do të donte të punonte me të”, tha Solskjaer. “Për një djalë të ri, ai ka një tru të […]

Solskjaer: Man Utd është klubi perfekt për Martial Foto: Ilustrim

Trajneri i përkohshëm i Manchester United Ole Gunnar Solskjaer thotë se Old Trafford është vendi ideal për të që të vazhdojë zhvillimin e tij.

“Anthony është një nga ata lojtarë të talentuar natyrisht që çdo trajner do të donte të punonte me të”, tha Solskjaer.

“Për një djalë të ri, ai ka një tru të mirë të futbollit, i cili, kur bashkohet me talentin e tij të jashtëzakonshëm, e bënë një lojtar me një të ardhme të shkëlqyeshme për të.

“Ky është klubi i përsosur për Anthony Martial për të përparuar zhvillimin e tij si një avantazh i klasit të parë dhe ne jemi të gjithë të kënaqur që ai ka nënshkruar një marrëveshje afatgjatë”.