Sipas FIFA-s, Kosova ngritet një vend më lart

Përfaqësuesja e Kosovës, gjatë vitit të kaluar, në turneun e Ligës së Kombeve, ka treguar rezultate të shkëlqyera po ashtu, arriti shumë suksese, ku në renditjen e FIFA-s, Kosova u ngrit një vend më lart, kurse Shqipëria pësoi rënie.

Së fundmi, FIFA i postoi tabelat në renditjen e FIFA-s, ku shumë shtete ka pasur ngritje dhe rënie të rangut.

Sipas, ranglistës që i postoi vetë FIFA, përfaqësuesja e Belgjikës është duke prirur në atë listë, ku është në vendin e parë, duke i lënë pas Francën, Brazilin, Kroacinë, e shumë shtete të tjera.

Përfaqësuesja e Shqipërisë, pësoi rënie në ranglistë duke rënë në vendin e 61-të, kurse Kosova ishte në vendin e 131-të, pësoi ngritje ku tani është në vendin e 130-të.

RAPORTO