Rinovimi i Ansu Fati dhe Pedri në Barcelonë ‘në rrugën e duhur’

06.10.2021

Reverter tha: “Nëse është e nevojshme, ne kemi më shumë se 20 milionë euro për të shpenzuar në janar. Rinovimet e Ansu dhe Pedri janë gjithashtu në rrugën e duhur.” Kujtojmë se gjatë afatit kalimtar, Barcelona ka përjetuar disa kriza, ku u detyrua që ta shesë Lionel Messin, si pasojë e disa rregullave të La […]

Rinovimi i Ansu Fati dhe Pedri në Barcelonë ‘në rrugën e duhur’ Foto: Ilustrim

Reverter tha: “Nëse është e nevojshme, ne kemi më shumë se 20 milionë euro për të shpenzuar në janar. Rinovimet e Ansu dhe Pedri janë gjithashtu në rrugën e duhur.”

Kujtojmë se gjatë afatit kalimtar, Barcelona ka përjetuar disa kriza, ku u detyrua që ta shesë Lionel Messin, si pasojë e disa rregullave të La Ligas sa i përket pagave.