PSG dhe Barcelona sytë tek mesfushori i Napolit

23.01.2019

Paris Saint-Germain dhe Barcelona i’a kanë vënë syrin mesfushorit të Napolit, Allan ku oferta e PSG-së është 70 milion euro. Presidenti i klubit italian, Aurelio De Laurentiis, këmbënguli se asnjë ofertë zyrtare nuk ishte bërë, por ai kishte folur me përfaqësuesit e PSG lidhur me lojtarin. PSG mesfushorin e Napolit, Allan e vlerëson atë rreth […]

PSG dhe Barcelona sytë tek mesfushori i Napolit Foto: Ilustrim

Paris Saint-Germain dhe Barcelona i’a kanë vënë syrin mesfushorit të Napolit, Allan ku oferta e PSG-së është 70 milion euro.

Presidenti i klubit italian, Aurelio De Laurentiis, këmbënguli se asnjë ofertë zyrtare nuk ishte bërë, por ai kishte folur me përfaqësuesit e PSG lidhur me lojtarin.

PSG mesfushorin e Napolit, Allan e vlerëson atë rreth 70 milion euro , ndërsa Napoli dëshiron më afër 100 milion euro.

Sipas, Gazzetta dello Sport, skuadra franceze është duke prirur për mesfushorin e Napolit, Allan.