Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës me mesazh për Koronavirusin

Kreu i futbollit kosovar, Agim Ademi, ka dhënë mesazh për futbolldashësit dhe gjithë qytetarët e Kosovës rreth pandemisë COVID-19.

Përmes një video-mesazhi, Ademi ka bërë thirrje për solidaritet, duke dhënë këshilla për t’u përballur me koronavirusin.

Video-mesazhi i plotë: