Portieri Harper: “Askush nuk është i sigurt në Arsenal pas rënies së Ozil”

01.12.2018

Në mes të raporteve se playmaker është lënë jashtë ekipit Gunners për punën e tij të dobët, një ish-lojtar ka përshëndetur Emery. Vendimi i Unai Emery për të marrë Mesut Ozilin nga skuadra e Arsenalit do të thotë se askush nuk mund të pranoj largimine tij nga skuadra, sipas Lee Harper. Ozil ka qenë ofruesi […]

Portieri Harper: “Askush nuk është i sigurt në Arsenal pas rënies së Ozil” Foto: Ilustrim

Në mes të raporteve se playmaker është lënë jashtë ekipit Gunners për punën e tij të dobët, një ish-lojtar ka përshëndetur Emery.

Vendimi i Unai Emery për të marrë Mesut Ozilin nga skuadra e Arsenalit do të thotë se askush nuk mund të pranoj largimine tij nga skuadra, sipas Lee Harper.

Ozil ka qenë ofruesi më i mirë standardeve të Gunners që nga transferimi në veri të Londrës në 2013 nga Real Madrid.

“Mendoj se Emery ka qenë fantastik. Ai i ka dhënë të gjithëve një frymë ajri të freskët, duke ndryshuar disa gjëra rreth taktikave dhe duke sjellë ide të reja, “tha portieri i Arsenalit.