Ozil fiton një pikturë para ndeshjes me Stoke

31.03.2018

Ozil është kthyer në Londër pas ndeshjeve me Kombëtaren derisa është takuar me artistin e njohur, me bazë në Londër, Amandeep Singh. Arsenali do të takohet me Stoke Cityin të dielën dhe këtu pritet të shihet a do të vazhdojë me ndeshje të mira Arsenali ashtu sikurse bëri në tri ndeshjet e fundit apo jo

Ozil fiton një pikturë para ndeshjes me Stoke Foto: Ilustrim

Ozil është kthyer në Londër pas ndeshjeve me Kombëtaren derisa është takuar me artistin e njohur, me bazë në Londër, Amandeep Singh.

Arsenali do të takohet me Stoke Cityin të dielën dhe këtu pritet të shihet a do të vazhdojë me ndeshje të mira Arsenali ashtu sikurse bëri në tri ndeshjet e fundit apo jo