‘Ozil është i pabesueshëm por jo i paprekshëm’

29.11.2018

Mesut Ozil mburret me “aftësi të pabesueshme”, thotë Nigel Winterburn, por ka parë Unai Emery që ta bëjë të qartë se askush nuk është përtej detyrës në stol nëse nuk e tërheqin peshën e tyre. Ndërkohë, Ylli Gjerman është shfaqur i paprekshëm gjatë qëndrimit të tij në Emirates Stadium. Arsene Wenger, pasi kishte investuar shumë […]

‘Ozil është i pabesueshëm por jo i paprekshëm’ Foto: Ilustrim

Mesut Ozil mburret me “aftësi të pabesueshme”, thotë Nigel Winterburn, por ka parë Unai Emery që ta bëjë të qartë se askush nuk është përtej detyrës në stol nëse nuk e tërheqin peshën e tyre.

Ndërkohë, Ylli Gjerman është shfaqur i paprekshëm gjatë qëndrimit të tij në Emirates Stadium.

Arsene Wenger, pasi kishte investuar shumë në një talent tjetër krijues, ishte një tifoz i madh dhe shpesh i gatshëm të mbetej i zhytur në formë.

Emery e ka fshirë atë propozim të pastër dhe ndërsa Ozil mbetet një figurë e rëndësishme për një regjim të ri, 30-vjeçari është i vetëdijshëm se mund ta marrë më shumë vendin e tij për të dhënë më të mirën për klubin.

Legjenda e Arsenalit Winterburn tha: “Ozil ka aftësi të pabesueshme, por ndoshta ai i frustron njerëzit, sepse ai shkon brenda dhe jashtë lojërave”.