Neymar ka dëshirë të qëndrojë në PSG

15.12.2018

Neymar ka më shumë gjasa që të mos qëndrojë me Paris Saint-Germain këtë verë pasi që PSG duhet patjeter ta shesë ndonjërin prej yjeve të skuadrës Neymarin ose Kylian Mbappe, por ylli i Brazilit dëshiron të qëndrojë në kryeqytetin francez. Ylli i Brazilit e ka konsideruar largimin në të kaluarën, por ka filluar të rishikojë […]

Neymar ka dëshirë të qëndrojë në PSG Foto: Ilustrim

Neymar ka më shumë gjasa që të mos qëndrojë me Paris Saint-Germain këtë verë pasi që PSG duhet patjeter ta shesë ndonjërin prej yjeve të skuadrës Neymarin ose Kylian Mbappe, por ylli i Brazilit dëshiron të qëndrojë në kryeqytetin francez.

Ylli i Brazilit e ka konsideruar largimin në të kaluarën, por ka filluar të rishikojë qëndrimin e tij për shkak që ai rritet më mirë brenda PSG-së dhe e kupton se situata e tij financiare nuk do të mund të riprodhohet lehtë diku tjetër.

Neymar, ende mund të ndryshojë mendjen e tij, ka më shumë gjasa që të mos qëndrojë me PSG.