Nelson: “Un dua të jem Legjenda e Arsenalit”

16.11.2018

Reiss Nelson është i vendosur të bëhet “një legjendë e Arsenalit”, duke u huazuar në Hoffenheim që konsiderohet të jetë një gur i madh për ngjitjen e tij në krye të lojës. 18-vjeçari është lejuar të kryesojë nga Emirates Stadium në mes të konkurrencës së ashpër për vende. Megjithatë, ai është mbajtur në një nivel […]

Nelson: “Un dua të jem Legjenda e Arsenalit” Foto: Ilustrim
Reiss Nelson është i vendosur të bëhet “një legjendë e Arsenalit”, duke u huazuar në Hoffenheim që konsiderohet të jetë një gur i madh për ngjitjen e tij në krye të lojës.

18-vjeçari është lejuar të kryesojë nga Emirates Stadium në mes të konkurrencës së ashpër për vende.

Megjithatë, ai është mbajtur në një nivel të lartë nga ata në veri të Londrës dhe është dorëzuar një kontratë e re para se të përfundojë një kalim në Gjermani.

“Unë vetëm dua të kthehem atje më të fortë sepse në kohën kur isha në Arsenal unë isha 16, 17 vjeç dhe nuk u ndjeva i sigurt.