Munishi mesazh sportistëve: Mos komentoni e mos u merrni me ngjarje politike!

Trajneri i FC Ballkanit, Ismet Munishi përmes një postimi ka kërkuar nga të gjithë sportistët që të mos i komentojnë e as mos të merren me ngjarjet politike.

Sipas Munishit, sporti është i pastër si loti dhe se sportistët janë të gjithë Kosovës e jo të partive të partive të caktuar.

Një gjë është e sigurt kush qka lyp ka me gjet jo veq në politike por edhe në jetë, ka shkruar ndër tjerash Munishi.