Mesut Ozil lojtari kryesor i Arsenalit

25.01.2019

Mesut Ozil mund të jetë ende njeriu kryesor për skuadren angleze, Arsenal këtë lajm e bënë të ditur vetë tifozët e Arsenalit, duke e bërë pyetjen e shpeshtë Ku është Mesut Ozil? Lojtari gjerman është lënë pas dore për pjesën më të madhe të sezonit 2018-19, por ka aftësinë për të lulëzuar në rolin e […]

Mesut Ozil lojtari kryesor i Arsenalit Foto: Ilustrim

Mesut Ozil mund të jetë ende njeriu kryesor për skuadren angleze, Arsenal këtë lajm e bënë të ditur vetë tifozët e Arsenalit, duke e bërë pyetjen e shpeshtë Ku është Mesut Ozil?

Lojtari gjerman është lënë pas dore për pjesën më të madhe të sezonit 2018-19, por ka aftësinë për të lulëzuar në rolin e numrit 10 pas sulmuesit.

Ku është Mesut Ozil? Kjo është pyetja që shumë tifozë të Arsenalit e kanë gjetur veten duke e kërkuar atë në tribunë, në Twitter dhe në zyrtarët e ekipit anglez, Arsenal.

Dhe kjo është një pyetje legjitime, përkufizimi i fjalorit “agimi i rremë” siguron një përmbledhje të mirë të situatës së Ozilit. “Diçka që duket se tregon se një periudhë e suksesshme po fillon ose se një situatë po përmirësohet kur nuk është”.