Messi nuk është ndër 10 lojtarët më të mirë në botë ?

14.11.2018

Gary Lineker dhe Alan Shearer kohët e fundit kanë shpallur Lionel Messin futbollistin më të mirë të të gjitha kohërave, por për disa ai nuk renditet as ndër 10 lojtarët kryesorë të 2018. Sulmuesi i Argjentinës përfundoi i pesti në listën tonë vjetore të interpretuesve më të mirë të lojës gjatë 12 muajve të kaluar.

Messi nuk është ndër 10 lojtarët më të mirë në botë ? Foto: Ilustrim

Gary Lineker dhe Alan Shearer kohët e fundit kanë shpallur Lionel Messin futbollistin më të mirë të të gjitha kohërave, por për disa ai nuk renditet as ndër 10 lojtarët kryesorë të 2018.

Sulmuesi i Argjentinës përfundoi i pesti në listën tonë vjetore të interpretuesve më të mirë të lojës gjatë 12 muajve të kaluar.