Lionel Messi dhuroi 100 mijë euro për familjet në nevojë

21.12.2018

Ylli i Barcelonës, Lionel Messi ka vendosur të bëjë të lumtur shumë familje në nevojë, argjentinasi ka vendosur ti dhuroj 100 mijë euro për t’i ndihmuar familjet në nevojë. Lionel Messi përmes fondacionit të tij, dhuroi shumë produkte shëndetësore në krahinën Chacho të Argjentinës, të cilat këto produkte arrijnë vlerën deri në 100 mijë euro. […]

Lionel Messi dhuroi 100 mijë euro për familjet në nevojë Foto: Ilustrim

Ylli i Barcelonës, Lionel Messi ka vendosur të bëjë të lumtur shumë familje në nevojë, argjentinasi ka vendosur ti dhuroj 100 mijë euro për t’i ndihmuar familjet në nevojë.

Lionel Messi përmes fondacionit të tij, dhuroi shumë produkte shëndetësore në krahinën Chacho të Argjentinës, të cilat këto produkte arrijnë vlerën deri në 100 mijë euro.

Organizata UNICEF ishte ajo, që i ndihmoi Messi-t që këto produkte ti dërgojë në krahinën Chacho të Argjentinës, po ashtu Lionel Messi është ambasador i organizatës UNICEF.

Po ashtu, Lionel Messi dhuroi 240 kuti të rimbursimit dhe dy seanca trajtimi falas për pacientët nga kjo zonë.