Liga e Kampionëve rikthehet, por me këtë ndryshim

VAR-i mund të hiqet për vazhdimin e pjesës së mbetur të sezonit të Ligës së Kampioneve.

“RMC Sport” raporton se frika e infektimit me koronavirus dhe distanca e shkurtër mes punonjesve në dhomat e VAR-it po i nxit drejtuesit e UEFA-s që të konsiderojnë mundësinë e heqjes së VAR-it për të mos rrezikuar jetën e punonjëse të vet.

Ndërkohë, në Francë zyrtarët e futbollit po përgatiten që kampionati të vazhdojë me VAR-in.

Deri tani diskutohet që kampionatet futbollistike të rinisin pa praninë e tifozëve.

RAPORTO