Ky gjyqtar do ta gjykojë ndeshjen Ballkani – Prishtina

Ky gjyqtar do ta gjykojë ndeshjen Ballkani – Prishtina
Herolind Bytyçi

16.07.2020 / Sport

Janë publikuar gjyqtarët e xhiros së 31-të në Superligë.

Ndeshja e ardhshme e klubit suharekas e kësaj xhiro është ajo mes Ballkanit dhe Prishtinës dhe do të gjykohet nga Gramos Shala, i cili do të asistohet nga Besnik Morina, Imran Kabashi e Elvis Bicaj.

RAPORTO