Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës sot do të dalë para gjyqit për vepër penale

30.01.2019

Agim Ademi, Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), për akuzat për veprat penale të detyrimit dhe ushtrimit të ndikimit, do të dalë sot para gjyqit. Kryetari i FFK-së, është akuzuar së bashku me Muharrem Ramën, të cilët e kërcënuan një person për vdekje, dhe sipas prokurorisë ky kërcënim është bërë për shkak të […]

Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës sot do të dalë para gjyqit për vepër penale Foto: Ilustrim

Agim Ademi, Kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), për akuzat për veprat penale të detyrimit dhe ushtrimit të ndikimit, do të dalë sot para gjyqit.

Kryetari i FFK-së, është akuzuar së bashku me Muharrem Ramën, të cilët e kërcënuan një person për vdekje, dhe sipas prokurorisë ky kërcënim është bërë për shkak të një ngatërrese toke.

I akuzuari kërkoi nga Dritëro Kadolli, një shumë prej 30 mijë euro, apo një veturë të brendit “BMW X5”, që të ndikojë vendimmarrjen e Kryesuesit të Asamblesë Komunale të Prishtinës. Sami Hamiti që të ndryshoj statusin e një ngastre toke nga “zona e gjelbëruar” në “zonë ndërtimore”.

Gjykimi i sotshëm, do të kryesohet nga gjykatsja Valbona Musliu-Selimaj, po ashtu edhe dy anëtarë tjerë të trupit gjykues gjykatësit Vesel Ismajli e Naime Krasniqi-Jashanica.