Krasniqi e Thaçi të FC Ballkanit në formacionin më të mirë të 2021’s në Superligë

Ermal Krasniqi dhe Armend Thaçi pjesë e formacionit më të mirë per vitin 2021 në BKT Superligen e Kosovës.

22.12.2021 / Sport

Krasniqi e Thaçi të FC Ballkanit në formacionin më të mirë të 2021’s në Superligë
Foto: Ilustrim

Federata e Futbollit e Kosovës ka mbajtur manifestimin tradicional “Laureatët e Vitit”, ku u zgjodhën më të mirët e vitit 2021 në futbollin e Kosovës.

Në Formacionin e Vitit, me çmimin si më të mirët , u vlerësuan edhe dy futbollistët e FC Ballkanit, Ermal Krasniqi dhe Armend Thaqi.


Dy futbollistët patën paraqitje të shkëlqyera përgjatë gjithë vitit.

Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!

Fabrika e Mobileve ”Te Naseri” e cila gjendet në Zonën Industriale në Shirokë me një eksperiencë të gjatë në prodhimin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *