Kosovarja 17 vjeçare hyn në Libër të Ginisit, e para në 7 maje të botës

Kosovarja 17 vjeçare hyn në Libër të Ginisit, e para në 7 maje të botës
Çlirim Gashi

15.08.2019 / Sport

Emrin e Kosovës e ngriti lartë një vajzë, dhe atë vetëm 17 vjeçare.

Alpinistja Mrika Nikqi u bë sot e para që ngjitet në 7 majat më të larta të 7 kontinenteve, pa i mbushur të 18-at.

Pushtimin e këtyre majeve më të larta në botë po e ndihmon edhe babai i saj.

RAPORTO