Kosova rekord në FIFA

24.11.2018

Muaji Nëntorë shihet si muaji më i suksseshëm i Kombëtares së Kosovës. Kosova ka arritur që në këtë muaj të shënojnë 2 fitore të rëndësishme e cila ia mundësoj vendin e parë në grupin 3 në Ligën D. Dardanët mposhtën në këtë muaj Maltën me rezultat të bindshëm 5 – 0 dhe mbas 3 dite […]

Kosova rekord në FIFA Foto: Ilustrim

Muaji Nëntorë shihet si muaji më i suksseshëm i Kombëtares së Kosovës.

Kosova ka arritur që në këtë muaj të shënojnë 2 fitore të rëndësishme e cila ia mundësoj vendin e parë në grupin 3 në Ligën D.

Dardanët mposhtën në këtë muaj Maltën me rezultat të bindshëm 5 – 0 dhe mbas 3 dite po në atë stadium mposhti dhe Azerbajxhanin me rezultat 4 – 0.

Këto dy fitore, pritet të ngritin lartë Kosovën në renditjen e FIFA-s që do të publikohet nesër me 25 nëntorë.

Kosova mendohet që nga vendi 137 të kalojë në vendin 131 e cila do të ngritet për 6 pozita i  cili është një rekord mjaft i madh për Kombëtaren e Kosovës.

Urime Dardanë !