Kombëtarja e Kosovës dhuron 25 mijë euro Shoqatës Humanitare “Jetimat e Ballkanit”

Përfaqësuesja e Kosovës e ka bërë një gjest të jashtëzakonshëm, duke dhuruar para për Shoqatën Humanitare “Jetimat e Ballkanit”.

Futbollistët dhe stafi i përfaqësueses verdhekaltër kanë dhuruar 25,000 euro për këtë shoqatë.

Nga ky donacion do te behet nje familje me shtepi te re si dhe do te dhurohet nje Iftar ne kuzhinen tonë, njoftoi Kastrati.

Faleminderit te gjithe lojtareve dhe Stafit te Kombetares sone
Suksese dhe Zoti ju shperblefte, përfundoi drejtori i Shoqatës Humanitare “Jetimat e Ballkanit”.

Këtë gjë e ka konfirmuar humanisti Halil Kastrati edhe përmes një postimi në rrjetin social Facebook.