K.B. Golden Eagle Ylli bileta falas për Shkollat e Mesme të Suharekës

03.12.2018

Me anë të një postimi në Facebook ‘K.B. Golden Eagle YLLI’ ka thënë se: “Lusim kryetarët e këshillave rinore të shkollave të mesme: Gjimnazi “Jeta e Re”, SHMT “Skender Luarasi”, dhe SHMP “Abdyl Rama” të na kontaktojnë për më shumë detaje”. Informatat për lojën që do të zhvillohet: Ndeshja: Golden Eagle Ylli – Ponte Prizreni, Data: […]

K.B. Golden Eagle Ylli bileta falas për Shkollat e Mesme të Suharekës Foto: Ilustrim

Me anë të një postimi në Facebook ‘K.B. Golden Eagle YLLI’ ka thënë se: “Lusim kryetarët e këshillave rinore të shkollave të mesme: Gjimnazi “Jeta e Re”, SHMT “Skender Luarasi”, dhe SHMP “Abdyl Rama” të na kontaktojnë për më shumë detaje”.

Informatat për lojën që do të zhvillohet:
Ndeshja: Golden Eagle Ylli – Ponte Prizreni,
Data: E Enjte (6 Dhjetor 2018),
Ora: 19:00
Vendi: Palestra Sportive “13 Qershori” – Suharekë