Juventus arriti marrëveshje me yllin e madh

20.12.2018

Sot, skuadra italiane i gëzoi tifozët e vet duke i dhuruar atyre një lajm fantastik. Juventus me disa ‘negociata’ arriti marrëveshje me Alex Sandron për vazhdimin e kontratës së re. Skuadra Italiane njoftoi në llogarin e tyre zyrtare në Twitter që është bërë marrëveshja me mbrojtësin bazilian për vazhdimin e kontratës. Mbrojtësi Brazilian, Alex Sandro […]

Juventus arriti marrëveshje me yllin e madh Foto: Ilustrim

Sot, skuadra italiane i gëzoi tifozët e vet duke i dhuruar atyre një lajm fantastik.

Juventus me disa ‘negociata’ arriti marrëveshje me Alex Sandron për vazhdimin e kontratës së re. Skuadra Italiane njoftoi në llogarin e tyre zyrtare në Twitter që është bërë marrëveshja me mbrojtësin bazilian për vazhdimin e kontratës.

Mbrojtësi Brazilian, Alex Sandro ka nënshkruar kontratën e re, i cili do të qëndrojë në Torino deri në vitin 2023, megjithatë shumë skuadra të mëdha evropiane dëshiruan që ta blinin mbrojtësin brazilian por nuk ia arritin qëllimit skuadrat që kishin shënjestruar Alex Sandron ishin: Manchester United, Chelsea dhe Paris Saint Germain.